strand22 almere logo

Wij zijn open!

Donderdag t/m zondag geopend vanaf 11:00

Ontdek de nieuwe hotspot van Almere!

Verzekerd zijn van een plekje?
Reserveer nu.

BBQ en grill

Strand22 en barbecueën zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Hier lunch of dineer je met je favoriete gezelschap in een bijzondere ambiance. Onze locatie aan het strand is erg bijzonder, onze menukaart erg divers (aan iedere smaak is gedacht) en ons personeel is erg gedreven om jou de tijd van je leven te bezorgen.

Je kunt ook zelf de barbecue aansteken terwijl wij jouw bijeenkomst verder volledig voorzien van vlees, vis, groenten en heerlijke cocktails (en natuurlijk andere drankjes naar wens).

Chill

Binnenkort kun je ultiem relaxen aan het strand van Almere, samen met je favoriete gezelschap. Bij Strand22 ben je van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat welkom voor uiteenlopende (watersport)activiteiten, ultieme chill-momenten (echt even achteroverleunen), bourgondisch genieten en heerlijke cocktails. Je kan de hele dag door rekenen op ervaren en gezellig personeel, die jullie graag volledig in de watten leggen.

Stadsstrand Almere

Wij zijn verheugd te vermelden dat wij dé strandbar van Almere worden, direct aan het nieuwste stadsstrand. Dit strandpaviljoen wordt gebouwd aan de Esplanade, een bijzondere locatie waar we strand, sport, gezelligheid en chill perfect met elkaar gaan combineren. Samen met jullie gaan we er hele bijzondere momenten beleven!

Cocktails

Wie er aan strand denkt, denkt aan cocktails en wie er aan cocktails denkt, denkt aan? Juist: ons! Want bij Strand22 vind je een uitgebreide cocktailkaart met bekende én onbekende cocktails. Van subtiel en charmant tot stoer en pittig. Bij ons is geen smaak onbekend. Onze bartenders weten de juiste snaar te raken bij de echte cocktailkenners, zoals jij!

Bekijk al onze cocktails, speciaal biertjes en heerlijke wijnen op onze borrelkaart.